Δευτέρα 23 Απριλίου 2012

Οι εκλογές και το πειραματόζωο Έλληνας!

 Οι λαοί της ΕΕ και όχι μόνο, παρακολουθούν με αγωνία το πείραμα που γίνεται στην Ελλάδα
Την Κυριακή στις 6 Μαΐου ψηφίζουμε όχι μόνο για το μέλλον το δικό μας αλλά και για το μέλλον των ευρωπαϊκών λαών.
Αν οι Γαλλικές εκλογές έχουν τη σημασία τους για την Ευρώπη, οι ελληνικές εκλογές αποτελούν το κλειδί για το αν πετύχει ή όχι το πείραμα σε βάρος των ευρωπαϊκών λαών. Οι λαοί της Ευρώπης και όχι μόνο, παρακολουθούν το πείραμα που γίνεται στην Ελλάδα και ανάλογα θα δράσουν και αυτοί στο μέλλον.
Αν ο ελληνικός λαός υποκύψει στις επιταγές της τρόϊκας και της Γερμανίας και δώσει ψήφο εμπιστοσύνης και συνέχισης στους δανειστές, τότε θα επέλθει μια μεγάλη παγωμάρα σε όλα τα ευρωπαϊκά έθνη.
Αν όμως ο ελληνικός λαός δείξει ότι θέλει να διώξει από πάνω του τους δανειστές και να ανακτήσει την κυριαρχία του και την ανεξαρτησία του, τότε κανένα παρόμοιο μέτρο δεν πρόκειται να αποτολμήσουν και στους άλλους ευρωπαϊκούς λαούς.
Θα αλλάξει συνολικά η οικονομική πολιτική ολόκληρης της ΕΕ, προς την κατεύθυνση της αλληλεγγύης μεταξύ των ευρωπαϊκών κρατών, της έκδοσης χρήματος από την ΕΚΤ, έκδοσης ευρωοομολόγων και δανεισμού απευθείας των κρατών από την ΕΚΤ.
Απίστευτο, κι όμως αυτό είναι στα δικά μας χέρια. Η μοίρα παίζει απίστευτα παιχνίδια. Από το πουθενά φέρνει και πάλι τους Έλληνες στην ατμομηχανή της ιστορίας.
Μέχρι τώρα το πειραματόζωο «Έλληνας», δέχεται με ανεξήγητη υπομονή και καρτερία, όλα όσα το ίδιο το σάπιο, διεφθαρμένο και απόλυτα υπεύθυνο πολιτικό σύστημα εφαρμόζει σε βάρος του.
Δεν εξεγέρθηκε, όπως ανέμεναν πολλοί, δεν επαναστάτησε, δεν πήρε στο κυνήγι τα διάφορα λαμόγια, αλλά κάθισε μοιρολατρικά στον καναπέ του και όταν τα πράγματα φτάνουν στο προσωπικό απροχώρητο, καταφεύγει στο ακραίο και άσκοπο μέτρο της αυτοκτονίας.
Τώρα όμως, το ίδιο το σάπιο πολιτικό σύστημα καλεί το «πειραματόζωο» στην κάλπη, για να ψηφίσει όχι μόνο ΝΑΙ ή ΟΧΙ στην εξαθλίωσή του αλλά και για λογαριασμό των υπόλοιπων ευρωπαϊκών λαών.
Τι θα κάνει;







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε εδώ τις προτάσεις, τις σκέψεις, τις ιδέες, τις απόψεις, τα προβλήματα για ότι σας ενδιαφέρει.