Σάββατο 2 Οκτωβρίου 2010

ΚΛΕΙΝΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΟΥ ΤΕΙ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΣΤΑ ΓΡΕΒΕΝΑ.

ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΘΥΜΑ ΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΠΕΡΙΚΟΠΩΝ ΣΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ
Αναστέλλεται από την ερχόμενη Δευτέρα η λειτουργία του παραρτήματος του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας στα Γρεβενά, λόγω έλλειψης διοικητικού προσωπικού. Το πρόβλημα δημιουργήθηκε μετά τη λήξη των συμβάσεων του διοικητικού προσωπικού, που εργαζόταν στο παράρτημα του ΤΕΙ, ενώ παρά τις προσπάθειες της διοίκησης του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας δε αντικαταστάθηκαν τα άτομα αυτά, καθώς δεν έχουν εγκριθεί οι σχετικές προσλήψεις από το υπουργείο Παιδείας.
Αποφασισμένος να προχωρήσει στο κλείσιμο των τριών τμημάτων του παραρτήματος του ΤΕΙ Δυτ. Μακεδονίας στα Γρεβενά από τις 4 Οκτωβρίου είναι ο πρόεδρος του ΤΕΙ κ Γεώργιος Χαραλαμπίδης αν δεν βρεθεί το αναγκαίο διοικητικό προσωπικό.
Τι είπε ο πρόεδρος στο ΤΟΠ
- Το ΤΕΙ Δυτ. Μακεδονίας αδυνατεί να υποστηρίξει διοικητικά τα Τμήματα του παραρτήματος στα Γρεβενά.
- Έχουμε εκπέμψει σήμα s.o.s. προς όλες τις κατευθύνσεις με απάντηση σιγή ιχθύος .
- Η διοίκηση του ΤΕΙ δεν πρόκειται να κάνει πίσω στην απόφασή της αφού ήδη έχει ενημερώσει και την ηγεσία του υπουργείου Παιδείας για την λειτουργική εικόνα που χαρακτηρίζει το παράρτημα.
- Ενημέρωσε το Υπουργείο Παιδείας.
- Δεν διαθέτει κανέναν διοικητικό υπάλληλο ( μόνιμο ή με σύμβαση).
- Αν δεν βοηθήσουν οι φορείς των Γρεβενών στη λύση του προβλήματος, θα αναγκαστεί να κλείσει από ανάγκη και τα τρία τμήματα του παραρτήματος.
- Ο Πρόεδρος του ΤΕΙ Δυτ.Μακεδονίας τη Δευτέρα 4/10/2010 στις 11:30 στο παράρτημα του ΤΕΙ στα Γρεβενά θα δώσει συνέντευξη τύπου για το θέμα.

1 σχόλιο:

  1. Κακή είδηση για την περιοχή.
    Αλλά δεν θα είναι η τελευταία.
    Έχουν πολλά ακόμα να δουν τα μάτια μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Γράψτε εδώ τις προτάσεις, τις σκέψεις, τις ιδέες, τις απόψεις, τα προβλήματα για ότι σας ενδιαφέρει.